Walter.png

Walter Minderhoud

Royal-FloraHolland-Logo.jpg

Manager HR Expertise en Recruitment

Royal FloraHolland

Walter Minderhoud is sinds begin 2020 Manager HR Expertise en Recruitment bij Royal FloraHolland. Daarvoor werkte hij als Manager Compensation & Benefits bij Essent en Aegon. Walter studeerde Bestuurskunde aan de Tilburg University en rolde daarna min of meer toevallig HR in. Inmiddels heeft hij ruime ervaring met het (liefst in co-creatie) vernieuwen van HR-beleid en -instrumenten, in lijn met de strategie en visie van de onderneming, met als doel het verhogen van engagement van medewerkers.

 

12.45 - 13.10 uur

Sabrina Deij & Walter Minderhoud, Royal FloraHolland: Connect to grow 
 

Met de belofte ‘Growing opportunities together’ verbindt Royal FloraHolland spelers in de sierteeltsector en creëert de coöperatie kansen voor duurzame groei en succes op de wereldwijde markt. Dit najaar is de aftrap gegeven voor het Connect to grow-programma. Het programma is gericht op de kansen om meer waarde voor de kwekers en kopers te creëren. 

Sabrina Deij en Walter Minderhoud leggen uit op welke wijze Connect to grow richting geeft, maar vooral ook hoe zij als duo vanuit HR en Corporate Communicatie aan de slag zijn gegaan om de positionering, strategie, kernwaarden en samenwerkingsvormen succesvol te introduceren bij medewerkers binnen alle lagen van de organisatie.