SabrinaDeij.png

Sabrina Deij

Royal-FloraHolland-Logo.jpg

Senior Corporate Communicatie Adviseur

Royal FloraHolland

Sabrina is Senior Corporate Communicatie Adviseur bij Royal FloraHolland, een coöperatie van kwekers in de sierteeltsector die al meer dan 100 jaar kwekers en kopers bij elkaar brengt.  Eerder was ze in diverse corporate communicatie en marketing functies werkzaam bij onder meer Ahold, Albert Heijn, National Geographic en Sanoma Uitgevers. Ze is gespecialiseerd in interne en externe communicatie, brand management, positionering en reputatie management.

 

12.45 - 13.10 uur

Sabrina Deij & Walter Minderhoud, Royal FloraHolland: Connect to grow 
 

Met de belofte ‘Growing opportunities together’ verbindt Royal FloraHolland spelers in de sierteeltsector en creëert de coöperatie kansen voor duurzame groei en succes op de wereldwijde markt. Dit najaar is de aftrap gegeven voor het Connect to grow-programma. Het programma is gericht op de kansen om meer waarde voor de kwekers en kopers te creëren. 

Sabrina Deij en Walter Minderhoud leggen uit op welke wijze Connect to grow richting geeft, maar vooral ook hoe zij als duo vanuit HR en Corporate Communicatie aan de slag zijn gegaan om de positionering, strategie, kernwaarden en samenwerkingsvormen succesvol te introduceren bij medewerkers binnen alle lagen van de organisatie.