HSK_Ramses_van_Rijn_3.jpg

Ramses van Rijn

logo.png

HR manager 

Reinier de Graaf Zorggroep

Ramses van Rijn is sinds 2019 HR manager bij Reinier de Graaf Zorggroep in Delft. Daarvoor was hij onder meer actief voor de Gemeente Rotterdam en Amsterdam en voor Careyn. Ramses is gespecialiseerd in het begeleiden van transities vanuit HR. Die heeft hij vormgegeven in grote veranderende organisaties in de (semi-)publieke sector en zorg, samen met bestuur en directie. 

De covid-crisis vraagt om topprestaties in de zorg. Zo ook bij de medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Vanaf dag één hebben de frontlinie-afdelingen zoveel te verstouwen gekregen, dat extra gespecialiseerde psychosociale steun is ingezet om medewerkers inzetbaar te houden en het verzuim te beperken. 

© Malou van Breevoort
 

11.05 - 11.30 uur

Rondetafel Zorg: zo maakt HR het verschil

De zorg staat al maanden onder grote druk. Niet alleen het verplegend en verzorgend personeel draait overuren. Ook HR voert onder druk indrukwekkende projecten uit, waarmee zij nu en straks het verschil maken binnen hun eigen organisatie. Bea Aarnoutse gaat in gesprek met HR-professionals in de zorg over hun inspanningen en resultaten.

Bekijk de andere rondetafel sprekers Bea van der Krogt, Bea Aarnoutse en Mariska Bakker.