Mariska Bakker.jpg

Mariska Bakker

logo-nl-antoni-van-leeuwenhoek_grootform

Teamleider HR Health Services 

Antoni van Leeuwenhoek NKI

Mariska is een ervaren HR Manager met veel ervaring op het gebied van verandermanagement. Voor het Antoni van Leeuwenhoek is zij gestart met een verzuimprogramma waarbij in de komende 2 jaren het verzuim anders wordt aangepakt. Zij heeft bij zowel grote als kleine organisaties in diverse branches vanuit verschillende rollen verandering teweeggebracht en collega’s in beweging gekregen.

 

Vanaf maart 2020 stuurt zij niet alleen het verzuim & arbo team bij het AVL aan, maar ook het operationele coronateam. Dit team is in de crisis razendsnel opgezet en test de eigen medewerkers van het AVL op het covid-19 virus. Omdat HR dit vanuit het verzuim & arbo team heeft opgepakt, is de link met de bedrijfsarts en verzuimadviseur snel gemaakt en zijn zij van zeer grote toegevoegde waarde in dit proces.

 

11.05 - 11.30 uur

Rondetafel Zorg: zo maakt HR het verschil

De zorg staat al maanden onder grote druk. Niet alleen het verplegend en verzorgend personeel draait overuren. Ook HR voert onder druk indrukwekkende projecten uit, waarmee zij nu en straks het verschil maken binnen hun eigen organisatie. Bea Aarnoutse gaat in gesprek met HR-professionals in de zorg over hun inspanningen en resultaten.

Bekijk de andere rondetafel sprekers Bea van der Krogt, Ramses van Rijn en Bea Aarnoutse.